Sa ponosom vas obaveštavamo da je 4×4 Oprema po osmi put partner i učesnik prestižnog off road regionalnog takmičenja – SERBIAN TROPHY. Povodom toga svim učesnicima trke do kraja meseca dajemo 5-10% popusta na naše artikle. Pogledajte asortiman na našem SHOP-u.

SERBIAN TROPHY, takmičenje posada terenskih vozila u savladavanju prepreka teško prohodnih terena, održaće se na Kopaoniku od 08. do 11. novembra 2018. godine u organizaciji Off-road team SRBIJA 4×4.

Kao i prethodnih godina očekuje se učešće posada iz Slovačke, Češke, Mađarske, Crne Gore, Hrvatske, Austrije, Bugarske, Nemačke, Grčke, BiH i Srbije koje će se takmičiti  u tri klase: HARD, SOFT i HOBY (turist)

Prvi Serbian Trophy je održan 2007. godine u Topoli u organizaciji kluba Srbija4x4. Trka se održala u Topoli i naredne dve godine, a 4. i 5. trka održala na Kosmaju.

Na početku takmičenje je bilo zamišljeno kao trka domaćih posada, da bi narednih godina takmičenje dobilo međunarodni karatker. Pored domaćih posada, karavanu su se pridružili posade iz Slovačke, Češke, Bugarske, Crne Gore i Hrvatske.

Tradicionalno vreme održavanja trke je kraj novembra zbog vremenskih uslova koju trku čini zahtevnom avanturom.

Zbog velikog interesovanja posada iz regiona i jugoistočne Evrope trka je prebačena na Kopaonik koji pruža izvaredne uslove za vožnju staza različite prhodnosti i težine.

By serbiantrophy.rs

 


1 Comment

Dragan · 21/12/2018 at 11:40 am

Kopaonik je super lokacija za ovakav event. Ali je jako lepa ideja i mogla bi se sprovesti i na drugim prostorima istog tipa. Super.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *